Am intrat în săptămâna de foc, ultimele zile înaintea testului de duminică. Toate rufele murdare sunt scoase din cotloane și întinse în fața publicului însetat de spectacol. 

Și a fost un spectacol grotesc pe alocuri – candidata care umblă cu probe fiziologice prin buzunar, ca să demonstreze că e curată, casete așa zis compromițătoare, menite să “egalizeze” candidații, să îi coboare pe toți la nivelul de corupție agreat, candidați ajunși la maturitate degeaba, care își sfârșesc traseul public fiind iepurași de campanie, multă agresivitate, mult rău, multă manipulare. 

Dar adevărul unde e? E aici, pe strada ta! Oricâte tumbe și plecăciuni fals preacucernice ar face un candidat sau altul, care a fost până acum în funcție, testul activității lui de edil nu este cel antidrog sau Covid – e testul realității, e testul realizărilor sale. 

A făcut viața cetățenilor pe care i-a reprezentat mai bună? Aveți apă caldă, aveți căldură? Trăiți într-un oraș curat, cu trafic decent, cu poluare redusă? Aveți stăzile îngrijite? Curățenie? Civilizație demnă de anul 2020? Siguranță, administrație necoruptă, transparentă?

Fiecare își raspunde la aceste întrebări, pentru el însuși. Iar răspunsurile îi oferă și perspectiva votului …

Cu ochii la realitatea de pe strada noastră, și nu la cea creată în arena de carton, răspunsul la întrebarea – “Eu cu cine votez?” e mai simplu acum decât niciodată!

Sursa: Realitatea de Bucuresti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.