Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu are răspunsuri la întrebările pe care contracandidatul său, Nicușor Dan, candidatul Dreptei, i le-ar fi pus într-o confruntare deschisă. Acesta este motivul pentru care social democrata a lipsit de la toate dezbaterile de până acum, spune Inocențiu Voinea, candidat PNL la Consiliul Local Sector 3, invitat al Mădălinei Dobrovolschi într-o ediție specială live a Realității de București.

“Sondajele de casă, care te dau în pole position, te îndeamnă să faci lucrul ăsta și să nu vii la nivelul contracandidatului. Părerea mea este că este o greșeală pe care o va plăti Gabriela Firea pentru că ea chiar trebuia să răspundă la niște întrebări pe care, prin Nicușor Dan, toți bucureștenii aveau tot dreptul să i le pună, întrebări la care, cu siguranță, că nu avea răspuns. Ei fac show-uri de familie pe post de campanie electorală. E foarte simplu pentru cel care nu are argumente să dea vina pe alții, ceea ce a făcut cu brio până acum Gabriela Firea”, a declarat Inocențiu Voinea, candidat PNL la Consiliul Local Sector 3.

Alexandru Gâdiuță, candidat USR PLUS la Consiliul Local Sector 6, invitat și el al Mădălinei Dobrovolschi la emisiunea specială a Relității de București, a declarat că Gabrielei Firea îi e frică de confruntare cu Nicușor Dan, pentru că nu are ce bilanț să prezinte.

“Gabriela Firea nu prea are ce bilanț să prezinte. Din păcate, este realitatea sumbră după 4 ani în care avea toate pârghiile la dispoziție să facă treabă în București, să schimbe la față Bucureștiul. Gabriela Firea are foarte puține rezultate. Am asistat săptămâna trecută la un șir de inaugurări făcute acum în prag de alegeri, dar, făcând un bilanț, cei 4 ani sunt foarte săraci pentru Gabriela Firea și, dacă ar fi venit la o dezbatere cu Nicușor Dan, care stăpânește foarte bine domeniul administrației publice, el i-ar fi punctat domeniu cu domeniu nereușitele. Cred că Gabrielei Firea îi e frică de această întâlnire”, a declarat Alexandru Gâdiuță, candidat USR PLUS la Consiliul Local Sector 6.

 

Sursa: Realitatea de Bucuresti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.