Traian Băsescu l-a felicitat pe Nicușor Dan după încheierea votului la alegerile locale și a invitat-o pe Gabriela Firea să părăsească primăria generală. Acesta a anunțat, duminică seară, scorul obținut de PMP la alegerile locale. 

„Avem primar general! (…)

PMP față de nivelul extraordinar de polarizare pe care l-a realizat electoratul nu poate sa fie decat multumit. Am realizat practic scorul de la europarlamentare, ne-am fi dorit mai mult, dar suntem multumiti ca nu am ajuns ca partidul lui Tăriceanu. Dintre partidele mici suntem cel mai mare partid.

Este un semn bun , PMP a reusit sa se consolideze ca partid care sa treaca pragul, nu stiu daca va ramane la 7,2%. 

Vreau sa-l felicit pe Nicusor Dan, este noul primar general al Capitalei. Am vazut ca doamna Firea spera sa se schimbe numaratoarea dimineata. Aici nu e ca la Geoană. (…) Doamnă, mergeți acasă, la copii.

Dumnezeu le-a asezat pe toate ca sa fim toti multumiti, si Nicusor, si PMP, s-a dovedit ca socoteala noastra a fost corecta.

Sper ca totusi Nicusor Dan nu va intra pana nu retrage toate cele 40 de procese impotriva Capitalei”, a mai declarat Traian Băsescu.

Potrivit EXIT POLL-ului CURS- Avangarde prezentat de Realitatea PLUS și Realitatea.net pentru Primăria Municipiului București, Nicuşor Dan, independent susţinut de Alianţa PNL-USR-PLUS, este cotat cu 47,2%, Gabriela Firea (PSD) – 39% și Traian Băsescu (PMP) – 8,6%.

 

Sursa: Realitatea Din PMP

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.