Revoluția votului merge mai departe – comunitate cu comunitate, de la cele mai mici administrații, la primăria generală a Capitalei. Dezroșirea hărții nu a putut fi oprită de mașinăria de propagandă, care a folosit cele mai urâte instrumente de manipulare, în această campanie.

Caracatița minciunii și-a întins tentaculele peste tot, a corupt, a urâțit, a strâmbat realitatea, a aruncat în joc periferia societății, în încercarea disperată de a rămâne în control. 

Duminică a fost ca o gură de oxigen pentru țară! Multe județe au început să respire din nou. Județele acelea lăsate în sărăcie de ani de zile, ținute departe de dezvoltare, de educație, dresate zilnic să vadă numai roșul salvator. 

Altele au rămas încă patru ani tot în întuneric și vor dezbate și la viitoarele alegeri tot despre borduri, asfaltări, case fără apă potabilă și școli fără toalete, rămânând departe, tot mai departe de civilizație și dezvoltare … Strategia ținerii alegătorilor în captivitate a dat roade prin încă prea multe locuri din țară.

Ceea ce este cert e că sunt din ce în ce mai mulți cei care înțeleg puterea votului și asta va face ca schimbarea să meargă mai departe și la alegerile parlamentare din decembrie! În plină pandemie, în mijlocul unei furtuni economice, intensificate de populismul iresponsabil al pesede, cei mai mulți au știut care este adevărul, care este calea de bun simț.

Să nu ne amăgim – baronii încă nu au pierdut tot, unii și-au reîncărcat bateriile, în Parlament tot majoritatea roșie decide.

Majoritatea construită în jurul unui partid care se dezbracă de el însuși – pesediștii și-au aruncat trandafirii din vază. Aseară, Ciolacu și-a bâlbâit discursul, singur, cu două pătrate roșii mari în stânga și în dreapta capului – semn că pregătesc noua generație de capete pătrate, că altă filosofie politico-strategică nu am reușit să deslușesc în simbolistica de partid …

Și Firea tot singură a apărut aseară, pe Facebook, de acasă, din bibliotecă. Nu o fi fost în firea ei să își asocieze eșecul cu patrățele câștigătoare ale lui Ciolacu.

Ce spectacol urât a fost campania – ce atacuri murdare a primit Nicușor Dan din partea uriașei mașinării de propagandă. Ce victorie a bunului simț!

Sursa: Realitatea de Bucuresti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.