Președintele PNL Neamț și candidat pentru șefia Consiliului Județean, Mugur Cozmanciuc, a lansat, joi seară, la emisiunea “Legile Puterii”, acuzații de fraudă în județul Neamț, unde câștigător a fost anunțat Ionel Arsene. Cozmanciuc susține că numărul voturilor anulate este mult prea mare, de ordinul zecilor de mii. 

“Sunt foarte multe semnale care arată că în diferite localități au fost probleme, că în țară, că în București. Ceea ce vreau eu să spun este că înțeleg că există o fraudă. Păi eu spun unde este o fraudă. În județul Neamț … nu știu dacă este sau nu, dar atât timp cât sunt 15.000 de buletine anulate, adică 7,5% sau 20.000 de buletine anulate – 10%, pentru două poziții de pe lista de vot, clar este o problemă majoră pentru că nu se poate ca 10% din buletinele de vot să fie anulate”, a declarat Mugur Cozmanciuc, la Realitatea Plus.

Președintele PNL Neamț solicită și o reluare a votului.

“Cred că e clar că în anumite locuri au fost probleme. Aș vrea să spun foarte clar că atât timp cât au fost date în secțiile de vot buletine, atât timp cât sunt voturi nule, sunt probleme și aceste problem vor trebui elucidate. (…) În județul Neamț, eu la fel pot să spun și susțin cu tărie și cu vehemență și am dreptate pe probe că, la fel au fost fraudări, pentru că, la fel, îmi ies probe exact ca astea. Eu o să merg pentru acest obiectiv mai departe. Eu, personal, susțin și sper că voi avea și câștig de cauză pentru că o reluare a votului ar arăta realitatea”, a conchis Cozmanciuc.

Mugur Cozmanciuc a precizat că în Bicaz, unde au fost 20.000 de voturi anulate, a cerut deja renumărarea voturilor.

Potrivit datelor anunțate oficiale, Ionel Arsene (PSD) a fost reconfirmat, la alegeri, ca președinte al Consiliului Județean Neamț.

Sursa: Realitatea de Bucuresti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.