Scene șocante, vineri, în stația de metrou Ștefan cel Mare! Mai mulți fani ai echipei Steaua au fost încătușați, după ce au atacat jandarmii într-o garnitură de metrou. 30 de suporteri au fost duși la secție după scandal, relatează realitatea.net

În replică, steliștii spun că informația trimisă de Jandarmerie este falsă și se poate proba. Cel mai grav este că sute de călători au fost afectați și au acuzat jandarmii că au pulverizat gaze lacrimogene în metrou. Imaginile care urmeaza, mare atentie!, vă pot afecta emoțional! 

Grupurile de suporteri ale echipelor Dinamo B și CSA Steaua, ambele din Liga a 3-a, s-au amenințat online și și-au dat întâlnire la stația de metrou Ștefan cel Mare pentru a se confrunta, potrivit purtătorului de cuvânt al Jandarmeriei.

Jandarmii, anunțați de o eventuală ciocnire între huligani, au intervenit pentru a stopa conflictul. În haosul creat au existat violente și răniți, inclusiv doi jandarmi, trași în interiorul vagonului de suporterii furioși, potrivit Realitatea Plus. Mai mulți călători au fugit din calea violențeloe, pentru că suporterii au fost  scoşi cu forţa şi culcați pe peron. Asupra multora dintre ei s-au găsit arme albe, cuțite, fumigene și bastoane.

În replică, steliștii spun că jandarmii mint. În exclusivitate pentru realitateasportiva.net, reprezentanții Asociației Steliștilor 1947 anunță că informația trimisă de Jandarmerie este falsă. Suporterii spun că jandarmii au arătat o poză cu arme albe, care a mai fost folosită de multe ori. Nu au niciun fel de persoană reținută, niciun fel de film, absolut nicio dovadă că au intervenit în măsura unor stopări a violențelor, au încheiat steliștii. 

Sursa: Realitatea de Bucuresti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.