Astazi, vremea va continua sa se încalzeasca, astfel încât valorile termice se vor situa cu mult peste mediile climatologice specifice datei în cea mai mare parte a ţarii. Temperaturile maxime se vor încadra între 22 şi 29 de grade. Cerul va fi variabil. Temporar vântul va avea intensificari la munte, îndeosebi la altitudini mari, cu rafale de peste 80…90 km/h, iar cu viteze mai mici, în general între 45 şi 55 km/h, local în vest, nord-vest, est şi pe arii restrânse în rest. Dimineaţa, pe arii restrânse se va semnala ceaţa.

In capitala, vremea va continua sa se încalzeasca, astfel încât valorile termice se vor situa cu mult peste cele caracteristice datei. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maxima se va situa în jurul valorii de 27 de grade.

La munte, vremea va continua sa se încalzeasca, astfel încât valorile termice se vor situa cu mult peste cele specifice datei. Cerul va fi variabil, cu înnorari spre sfârşitul intervalului în Carpaţii Occidentali, unde izolat vor fi averse, posibil însoţite de descarcari electrice. Vântul va avea intensificari, îndeosebi la altitudini mari, cu rafale de peste 80…90 km/h în jumatatea vestica a Carpaţilor Meridionali şi în Munţii Banatului.

Sursa: Realitatea de Bucuresti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.