Donald Trump a iesit din spital în urmă cu puțin timp! Deși unii medicii l-au criticat și au afirmat că riscul transmiterii SARS-COV-2 este mare, Trump a dorit să-i salute pe susținători și le-a făcut o vizită surpriză miilor de oameni care s-au strâns în fața centrului medical. Președintele nu a coborât din mașina în care care se afla, au fost luate măsuri de precauție adecvate, iar deplasarea a fost aprobată de echipa medicală.

Donald Trump a vrut să le arate susținătorilor săi că se simte mult mai bine. Președintele american a fost tratat și cu dexametazonă, un antiinflamator folosit la tratarea artritei dar și a pneumoniei sau altor afecțiuni respiratorii. Anunțul vine de la medicul Casei Albe, Sean Conley, care a notat că starea lui Donald Trump se ameliorează, dar ca în orice boală, sunt și suișuri și coborâșuri.

Și Donald Trump a precizat că starea sa de sănătate e bună, într-un un mesaj video transmis din spital. Trump s-a înfuriat după ce șeful cancelariei prezidențiale, Mark Meadows a recunoscut, fără să vrea într-un interviu, că președintele a trecut într-adevăr prin simptome serioase de COVID-19. Asta, deși mai multe comunicate venite de la Casa Albă spuneau că liderul american are o stare bună. Cu toate că nu poate fi considerat vindecat, Donald Trump ar putea fi externat, urmând să-și continue tratamentul la Casa Albă.

 

Sursa: Realitatea de Diaspora

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.