Decizie fără precedent a autorităților! Polițiști în civil vor patrula pe stradă pentru a verifica dacă românii poartă mască și respectă restricțiile, relatează Realitatea PLUS. 

 Sunt foarte mulți români care ignoră, în continuare, măsurile sanitare impuse de Guvern în ceea ce privește prevenirea și limitarea bolilor, tocmai de aceea a fost luată această decizie, spun surse Realitatea PLUS. 

Știm că în diverse zone din Ronia a fost impusă obligativitate purtării măștii de protecție, dar din păcate foarte mulți români nu respectă aceste măsuri.

Conform acestei decizii, foarte mulți politiști în civil, deci fără a purta uniforma, vor parula pe străzi pentru a identifica persoanelor și firmelor, respectiv societățile comerciale, care nu respectă regulile sanitare de purtare a măștii și distanțare socială.

Potrivit g4media.ro, Guvernul a decis, de asemenea, înființarea unei linii telefonice TelVerde (0800.800.165) la care cetățenii pot reclama nerespectarea măsurilor sanitare. Aici vor putea fi trimise de către cetățeni materiale foto/video necesare pentru aplicarea de amenzi ori deschiderea de cercetări ale poliției.

Sursa: Realitatea de Bucuresti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.