Societatea de Transport Bucureşti (STB) amână suspendarea temporară a liniei de tramvai 41, programată să înceapă miercuri, 14 octombrie, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, au declarat, reprezentanţii STB, precizând că vor reveni ulterior cu un comunicat de presă, potrivit realitatea.net

În această dimineață, reprezentanții instituției anunțaseră că linia de tramvai 41 ar fi urmat să fie suspendată în perioada 14-18 octombrie în vederea executării unor lucrări la magistrala M5 de metrou, urmând să fie înlocuită cu linia de autobuze navetă 641, care va funcționa între terminalele „Piața Presei” și „Ghencea”.
 
„STB SA va suspenda linia de tramvai 41 în perioada 14.10.2020 – 18.10.2020, pentru a permite Metrorex SA executarea unor lucrări la pasajul pietonal de la staţia de metrou ‘Parc Drumul Taberei’, aflată pe magistrala 5. Pentru asigurarea capacităţii de transport, STB SA va înfiinţa o linie navetă de autobuze cu indicativul 641, care va funcţiona între terminalele ‘Piaţa Presei’ şi ‘Ghencea’. Autobuzele vor circula pe Bd. Expoziţiei, Bd. Mărăşti, Bd. Mareşal Alexandru Averescu, str. Turda, Pasajul Grant, Calea Crângaşi, Şos. Virtuţii, Pasajul Lujerului, str. Braşov, Bd. Ghencea”, potrivit comunicatului STB. 

Meteorologii prognozează o vreme rece şi ploioasă în aproape toată țara în perioada următoare, Bucureștiul aflându-se și el sub cod galben de instabilitate atmosferică, ploi însemnate cantitativ și intensificări ale vântului. 

 
Vă reamintim că magistrala de metrou M5 Drumul Taberei (Eroilor – Râul Doamei) a fost dată în folosinţă cu călători la mijlocul lunii septembrie a acestui an, în prezența președintelui Klaus Iohannis, a premierului Ludovic Orban și a ministrului Transporturilor, Lucian Bode. 

Sursa: Realitatea de Bucuresti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.