Comitetul Municipal pentru Situații de Urgență a primit, din partea Direcției de Sănătae Publică București, propunerea de trecere la predare exclusiv online, printre ale restricții ce ar urma să fie impuse, după depășirea indicelui de infectare de 3/mie în București. Documentul obținut de Realitatea Plus va ajunge pe lista Comitetului municipal, iar acesta urmează să decidă asupra fiecărei restricții în parte. 

Direcția de Sănătate Publică a propus impunerea obligativității purtării măștii în toate spațiile deschise, excepție făcând copii cu vârste mai mici de cinci ani, închiderea spațiilor interioare de servire ale restaurantelor, cafenelelor și pensiunilor, cu excepția clienților cazați. De asemenea, ar urma să fie închise teatrele și cinematografele, precum și sălile de jocuri de noroc.

Ultima propunere făcută de DSP București este „suspendarea temporară a activităților didactice care presupun prezența față în față, din unitățile de învățământ (scenariul 3), cursurile desfășurându-se online.”

Citește documentul pe realitatea.net

Sursa: Realitatea de Bucuresti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.