Managerul Spitalului de Boli Infecțioase Iași, medicul Carmen Dorobăț, a povestit, luni seară, în exclusivitate la emisiunea “Legile Puterii” de la Realitatea Plus, un episod dureros din viața sa, și anume când și-a pierdut un prieten în vârstă de 52 de ani, din cauza noului coronavirus.

“Pozitivitatea e acum de 30%, e foarte mare, ceea ce înseamnă că în următoarele zile vom atinge iar 5.000 de cazuri noi și apoi probabil 6.000. Dar nu asta ne îngrijorează pe noi, medicii, ci acel 5% din cei 6.000, adică cei care ajung la Terapie Intensivă, cauzile grave”, a declarat Carmen Dorobăț, la Realitatea Plus.

Medicul a făcut referire și la un exemplu personal.

“Momentul de acum este pur și simplu zguduitor. Am să vă dau un exemplu deloc plăcut pentru mine. Am avut un prieten care și-a pierdut viața la Terapie Intensivă și a trebuit moral și sufletește să anunț eu familia. La numai 52 de ani. A fost foarte greu eu să anunț familia, îmi dădeam seama că eu le spun despre ce e vorba și nu înțelegeau pentru că nu se lega nimic, omul venise pe picioarele lui , a condus mașina și, la o săptămână, nu mai era. Le-am zis că trebuie să se pregătească, că trebuie un sicriu și nu înțelegeau, de aceea spun că este zguduitor momentul”, a mai spus managerul Spitalului de Boli Infecțioase Iași.

Sursa: Realitatea de Bucuresti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.