Nu a fost nevoie de mult timp pentru ca ploaia care s-a abătut în această dimineața în județul Constanța să facă ravagii și să inunde drumuri importante. Meteorologii au emis cod portocaliu de ploi și furtună pentru mai multe localități din județul Constanța până la ora 9, iar ploia a lovit în forță!

 “De la întrarea în vigoare a codului portocaliu și pana în momentul de fața, prin SNUAU 112 s-au primit peste 20 de apeluri ce sesizează gospodarii sau case inundate dar și copaci căzuți pe carosabil. S-au anunțat autoritățile locale (primăriile) dar și echipaje de pompieri care acționează pe raza localităților Palazu Mic și Cerchezu,” informează ISU Constanța.

Din cauza unei furtuni și a carosabilului umed, pe DN22 Constanța – Tulcea, la intrare în localitatea Mihai Viteazu, județul Constanța, un autocamion a derapat și a rămas imobilizat de-a latul pe suprafața de rulare.

Imagine

De asemenea, traficul a fost  îngreunat din cauza condițiilor meteorologice este și în zona localității Palazu Mic, pe DN 22,  unde o cantitate mare de noroi și pietre a ajuns pe carosabil. Se acționează pentru remedierea situației.

Din cauza instabilității atmosferice și a rafalelor de vânt,mai multe stații de pompare au înregistrat variații și căderi de tensiune. La nivelul județului Constanța, (la ora actuală), nu se poate furniza apă potabilă ca urmare a lipsei de energie electrică în localitățile Topraisar, Cobadin, Viișoara și Valu lui Traian. 

În urma cantităților mari de precipitații din acesta dimineață au apărut probleme pe mai multe sectoare de drumuri. DJ 391 Cerchezu, Dj 226 intrare in Corbu si Nuntasi, Dj392 Scarisoreanu si Plopeni. Utilajele acționează pentru curățirea drumului de aluviuni.

 

Sursa: Realitatea de Constanta

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.