Secretarul general adjunct al Guvernului Costel Barbu, primul pe lista PNL a candidaților la Camera Deputaților în Teleorman, anunță că pe Drumul European 70 (DN6), Alexandria–București, a început turnarea asfaltului. „Teleormănenii vor circula în siguranță, iar timpii de deplasare vor fi foarte mult reduși”, spune acesta.

„Aducem bunăstare și trai decent românilor! Am promis că voi face tot ce pot pentru ca în județul Teleorman lucrurile să se schimbe.

Astăzi, pe Drumul European 70 (DN6), Alexandria – București, a început turnarea asfaltului!

Teleormănenii vor circula în siguranță, iar timpii de deplasare vor fi foarte mult reduși. Șoseaua a fost lărgită cu jumătate de bandă în stânga și jumătate de bandă în dreapta, traficul rutier fiind decongestionat la orele de vârf și în special, în weekenduri.

Vom avea infrastructură modernă, pe care se circulă foarte bine și care va aduce investitori în județ. Dezvoltăm economia teleormăneană.

Guvernul PNL are cea mai mare rată de absorbție a fondurilor europene din 2007, până astăzi.

În Teleorman, am obținut finanțări pentru o serie de investiții în infrastructură, în extinderea de rețele de gaze naturale, pentru construirea unor obiective în sănătate, educație sau cultură.

#DezvoltamTeleormanul
#DezvoltamRomania”, scrie Costel Barbu, într-o postare pe Facebook. 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.