Pentru că rata de incidență a infecțiilor Covid-19 nu a scăzut sub 3 la mia de locuitori, Inspectoratul Școlar al Municipiului București vrea întrunirea Comitetului pentru Situații de Urgență, întâlnire în urma căreia va fi luată o hotărâre privind soarta cursurilor școlare din Capitală, potrivit realitatea.net

Inspectoratul Școlar al Municipiului București informează că, în urma discuţiilor cu reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică a Municipiului Bucureşti, la data de 30 octombrie 2020, rata de incidenţă cumulată calculată la 14 zile a îmbolnăvirilor cu SARS CoV-2 NU a scăzut sub valoarea de 3 la 1000 de locuitori.

Având în vedere situaţia epidemiologică actuală, ISMB a propus Instituţiei Prefectului Municipiului Bucureşti convocarea Comitetului pentru Situaţii de Urgenţă, luni 02 noiembrie 2020.

În temeiul Ordinului comun MEC-MS nr. 5487/1494/31.08.2020 şi în funcţie de recomandările DSPMB, Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă va hotărî scenariul de funcţionare al unităţilor de învăţământ pentru următoarele 14 zile.

 

Sursa: Realitatea de Bucuresti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.