Simona Ghinea, o tânără în vârstă de 22 de ani din București, a fost dată dispărută de bunicul ei, singura rudă a tinerei. Inițial s-a vehiculat că Simona ar fi, de fapt, tânără incendiată la marginea unui drum din Giurgiu.

Polițiștii au recoltat probe ADN din locuința bunicului fetei din București și l-au comparat cu cel al femeii găsită incinerată. Din fericire, rezultatele nu s-au potrivit, astfel că agenții și-au continuat căutările.

După 3 zile, Simona Ghinea, care era orfană de ambii părinți, a fost găsită internată la Spitalul Obregia.

”Luni, 02 noiembrie a.c., Secția 9 Poliție a fost sesizată de bunicul unei tinere cu privire la faptul că nepoata sa, Ghinea Simona Elena, în vârstă de 22 de ani, a plecat în seara de 31 octombrie a.c., în jurul orei 20:00, de la o adresă din sectorul 2 și nu s-a mai întors. Din datele existente tânăra este cunoscută cu plecări voluntare. Aceasta a fost găsită de polițiștii din Sectorul 2 din cadrul DGPMB internată la o unitate spitalicească din Sectorul 4.”, precizează Poliția, scrie stiripesurse.ro.

Simona Ghinea era cunoscută oamenilor legii pentru consumul de droguri. Luna trecută, ea a fost găsită de polițiști urlând pe stradă, pe jumătate dezbrăcată. Tânăra era internată de săptămâna trecută, după ce ar fi consumat din nou substanțe interzise. Ea a fost una dintre piste pentru cazul sinistru din Giurgiu pentru că și ei îi lipsea un incisiv, la fel ca femeia incinerată pe marginea drumului, iar asemănarea cu portretul-robot era izbitoare.

Sursa: Realitatea de Giurgiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.