O profesoară de la UMF din București a fost înregistrată în timp ce își umilea studenții în cadrul unui curs online.

O profesoară de la Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București a fost suspendată din activitate și este supusă unei anchete interne după ce și-a umilit studenții. 

Profesoara le-a cerut studenților să o numească după titulatura de doctor, însă de fiecare dată când întreba câte un student cum i se adresează, îi reproșa că nu e bine. Înregistrarea a ajuns virală pe internet, iar conducerea universității a decis suspendarea profesoarei din funcție și crearea unei comisii de anchetă care va analiza activitatea acesteia.

„Va pretind din acest moment celor doua grupe sau cel putin celor care nu vor sa se injoseasca sa ma numiti doamna doctor Madalina Adam. Cum mi te adresezi de acum inainte? Doamna doctor Madalina Adam. Tu mamei tale ii spui asa sau cum vrei sa imi spui tu mie? Doamna doctor Madalina Adam. Nu! Deci imi spui doamna doctor Adam! Daca imi spui si Madalina inseamna ca vrei sa ma …vrei sa ma dai in judecata. Cum mi te adresezi de acum inainte? Doamna doctor Adam. Nu. Doamna doctor si atat. V-am spus. Sunt de doua ori doctor si nu stau sa imi insir toate prenumele cu voi”, spune profesoara în înregistrări. Puteți asculta mai jos în articol întreaga conversație absurdă a profesoarei cu studenții.

Sursa: Realitatea de Bucuresti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.