Realitatea PLUS anunță un nou episod din seria „Spovedania lui Rizea” și implicarea statului paralel în viața politică! Când credeau că dezvăluirile lui s-au oprit, vine din nou tăvălugul peste ei! Fostul deputat fugar Cristian Rizea povestește despre un alt om de afaceri, cu o avere de sute de milioare de euro, care are legături cu statul paralel!

Și-a construit companiile cu foști angajați ai SRI și are conexiuni puternice cu lumea politică. În campania pentru alegerile locale a încercat să cumpere un candidat pentru a-i face cale liberă celui pe care îl susținea. 

Cine încearca să o arunce în stradă pe văduva generalului Gușă? I se cer peste 1,5 milioane de euro ca să rămână în casa în care locuiește de peste 34 de ani. Samsarii imobiliari i-au bătut la ușă și i-au oferit 2 milioane de euro promițându-i că-i pun pile la RA-APPS să cumpere apartamentul. 

Toate aceste informații le veți afla dintr-o nouă ediție incendiară „Culisele statului paralel”, duminică, de la ora 21.00 cu Anca Alexandrescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.