Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Ilfov a decis ca începând de luni seară, de la ora 20.00, timp de două săptămâni, tot județul să intre în scenariu roșu. Măsura a fost luată deoarece rata de incidență cumulată a cazurilor este mai mare de 3 la mia de locuitori.

Se închid, astfel, restaurantele în interior, cinematografele, sălile de spectacole și se interzice activitatea cu publicul pentru firmele din domeniul jocurilor de noroc.

– interzicerea activității cu publicul a operatorilor economici care desfășoară activități de preparare, comercializare și consum al produselor alimentare și/sau băuturilor alcoolice și nealcoolice, de tipul restaurantelor și cafenelelor, în interiorul clădirilor;

– activitatea restaurantelor și a cafenelelor din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau altor unități de cazare este permisă doar pentru persoanele cazate în cadrul acestor unități;

– interzicerea activității cu publicul a operatorilor economici licențiați în domeniul jocurilor de noroc.

– interzicerea organizării și desfășurării activității în cadrul cinematografelor, instituțiilor de spectacole și/sau concerte”, anunță Instituția Pefectului Județului Ilfov“. 

Pentru 11 localități din județul Ilfov este în vigoare deja și măsura carantinării

Pentru 11 localități din județul Ilfov este în vigoare deja și măsura carantinării. Asta presupune deplasarea din motive bine întemeiate și cu declarație pe proprie răspundere. Este vorba despre șapte comune și patru orașe, cu satele aferente: comuna Ciorogârla; comuna Berceni; comuna Clinceni; orașul Bragadiru; comuna Chiajna; comuna Corbeanca;  comuna Dobroești; orașul Măgurele; comuna Mogoșoaia; orașul Otopeni și orașul Popești-Leordeni.

Sursa: Realitatea de Ilfov

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.