Diego Armando Maradona a încetat din viaţă la vârsta de 60 de ani, după ce a suferit un stop cardiorespirator în locuinţa sa din Argentina. Vestea morţii lui Maradona i-a întristat pe toţi locuitorii oraşului Napoli, locul unde El Pibe d’Oro s-a simţit ca la el acasă.

Sute de fani au ieşit pe străzile din Napoli pentru a-i aduce un omagiu fostului star argentinian. Maradona este cel mai iubit om din Napoli, deoarece cu el în echipă, formaţia napoletană a devenit cea mai bună din Italia.

Cu Maradona căpitan, Napoli a reuşit să cucerească primul titlu din istorie, în sezonul 1986-1987, reuşind în aceeaşi perioadă să câştige şi Cupa Italiei. Al doilea titlu a ajuns la Napoli în anul 1990.

Potrivit realitateasportiva.net, în semn de recunoştinţă pentru El Pibe d’Oro, oficialii celor de la Napoli au decis ca stadionul să se numească de acum înainte ,,Diego Armando Maradona”.

Dacă în Italia s-a cântat, nici în Argentina oamenii nu au stat în casă. Vestea că Diego Maradona nu mai este în viaţă i-a întristat pe toţii oamenii din Buenos Aires, care sunt în lacrimi de durere pe străzile din oraş.

Zeci de oameni au făcut coadă la casa lui Maradona pentru a se convinge că starul argentinian nu mai este în viaţă.

VIDEO | Fanii lui Maradona au început să cânte pe străzile din Napoli după decesul acestuia! 

După veste morţii lui Maradona, în Argentina a fost decretat doliu naţional timp de trei zile.

Sursa: Realitatea de Diaspora

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.