„Cea mai rea variantă, câștigă PSD cu cel mai mare număr de voturi. Este esențial, în această situație, să fie deja discutată o coaliție a Dreptei care să aibă în bază PNL, PMP, UDMR, care sunt membre în Partidul Popular European. Mai pot veni minoritățile sau USR. Deși USR cu PNL ar fi exact cum a fost guvernarea pe care am încercat-o PDL cu PSD, cu intenția de a realiza 70% în Parlament să schimbăm Constituția. S-a dovedit că nu a rezistat decât 9 luni. (…) Dar e posibil să nu se poată face guvern fără USR”, a declarat fostul președinte Traian Băsescu, la „Legile Puterii”.

Acesta a comentat șI informații potrivit cărora ar fi discuții între PSD șI USR, cu Vasile Dîncu în fruntea Executivului.

„Îmi e greu să îl văd pe Dîncu premier, doar dacă se modifică Constituția să punem un premier povestitor (…) PSD-USR înseamnă o prostie politică pentru că România va rămâne blocată și se va uita la bani lung. Știu „simpatia” de care se bucură PSD la Bruxelles”

„Nu cred că USR îl are ca naș pe Coldea. Nu poate elabora politic. Specialist era Maior. Coldea executa, dar nu-l suspectați că poate crea partide. Vorbim de un grup care se vedea de 2 ori pe săptămână la sediul K2- Maior, Coldea, Kovesi, Ponta, Dragnea și uneori venea să îi asiste Dîncu. Lucrurile sunt mai complicate. S-a proiectat scoaterea puterii din instituții lângă instituții”, a completat fostul președinte, la „Legile Puterii”.

Sursa: Realitatea de Bucuresti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.