„Au fost date publicitărții două sondaje care nu au nicio legătură cu realitatea. Singurul sondaj îl reprezintă votul oamenilor. Foarte mulți nu s-au dezbărat de vechile năravuri.  Continuă să dea sondaje false, în speranța că pot să îi manipuleze pe români.  (…) Să nu-și închipuie că dacă dau PNL în sondaje cu 4-5 procente mai jos decât e scorul real, o să convingă vreun simpatizant liberal să nu voteze PNL, să voteze cu PSD. Asta nu se va întâmpla. (…) Este clar în toate cercetările sociologice pe care le facem că Partidul Național Liberal este partidul care se bucură de cea mai mare încredere și de cea mai mare intenție de vot. Eu cred că pentru a putea fructifica anii care vin, vremurile bune care vor veni, este nevoie de un partid puternic, un partid care să fie coloana vertebrală a guvernării, un partid care să depindă cât mai puțin de diferite jocuri politice care se pot face într-o coaliție prea complexă, ” a declarat premierul Ludovic Orban, la „Legile Puterii.”

„ Va exista un rezultat bun pentru noi, e prea mult să sper la un scor. Pe de altă parte, nimeni nu a crezut că  noi vom câștiga alegerile pentru Parlamentul European și cu toate astea le-am câștigat,” a punctat președintele PNL. 

Ludovic Orban a mai declarat că îi mulțumește primarului general al Capitalei, Nicușor Dan, care și-a arătat susținerea pentru PNL la alegerile parlamentare de duminică.

„Îl apreciez în mod deosebit pe Nicușor Dan. Știți că l-am susținut și am făcut un sacrificiu. Foarte mulți din PNL nu au înțeles de ce l-am sprijinit pe Nicușor Dan. Pentru că Nicușor Dan este un om care iubește Bucureștiul, care s-a bătut pentru bucureșteni fără să aibă nicio funcție publică, care a încercat să ajungă primar general, sigur nu a avut atunci sprijinul necesar, un om care cunoaște problemele bucureștenilor și un om foarte onest. Un om care nu caută să câștige ieftin, din minciuni, din tot felul de promisiuni deșarte. Gândiți-vă că el a câștigat alegerile cu un discurs extrem de echilibrat și cu promisiuni foarte, foarte bine cântărite,” a declarat premierul.

Sursa: Realitatea de Bucuresti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.