Medicul Sylvia Hoișie, care a lucrat în echipa de cercetători care a dezvoltat Polidinul, a declarat, în exclusivitate pentru Realitatea Plus, că suplimentul alimentar Orostim HV, pus în vânzare de Institutul Cantacuzino, poate fi un adjuvant foarte bun în tratamentul anti-Covid. Suplimentul se adresează în special persoanelor și copiilor cu infecții respiratorii, dar și celor din categoria a treia de vârstă, care au imunitate scăzută.

”Acest supliment este făcut de Institutul Cantacuzino. Filiala din Iași a institutului, în anii ’90, a prezentat acest preparat nu sub formă de supliment, ci de preparat medical. A fost testat pe animale și, după aceea, prezentat pentru bolnavi.

Este un preparat imunostimulator, care are activitatea pe sistemul imunitar și poate fi un adjuvant foarte bun în tratamentul anti-Covid. Maladia Covid distruge sistemul imunitar. 

El a fost, pe vremea când am lucrat eu, folosit în diferite infecții microbiene, mai ales acelea ale căilor respiratorii superioare, cu un efect preventiv. 
Am căutat în acea perioadă să facem un preparat care să fie ușor de folosit pentru că mai erau seringile care trebuiau fierte și numai gândul că trebuie să faci o injecție era total neplăcut

Preparatul s-a găsit aproape 20 de ani în comerț, până în 2010. Nu am avut reacții adverse nici la copii, nici la bătrâni”, a explicat medicul Sylvia Hoișie.

Citește și: ”Suplimentul care întărește sistemul imunitar, pus în vânzare de Institutul Cantacuzino. Cui se adresează și cât va costa”

Sursa: Realitatea de Realitatea Medicala

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.