Traficul auto pe Șoseaua Panduri din Capitală a fost restricționat, miercuri, după ce o parte din segmentul de drum cuprins între strada Dr. Dumitru Bagdasar şi bulevardul Geniului s-a surpat. Întregul sens de deplasare spre Răzoare ar putea fi blocat. 

”Începând cu ora 10,00, Brigada Rutieră a fost informată de administratorul drumului cu privire la faptul că pe şoseaua Panduri, segmentul de drum cuprins între strada Dr. Dumitru Bagdasar şi bulevardul Geniului, sensul de deplasare către strada Răzoare, s-a produs o surpare/tasare a părţii carosabile”, a transmis Biroul de presă al instituției, relatează realitatea.net

Poliția rutieră a precizat că, în funcţie de complexitatea şi gravitatea situaţiei, administratorul drumului și deţinătorii de reţele edilitare vor aplica restricţii de circulaţie etapizat, de la blocarea unui benzi până la blocarea în totalitate a sensului de deplasare.

Brigada Rutieră solicită conducătorilor de autovehicule să circule cu prudenţă, să respecte semnificaţia indicatoarelor rutiere montate temporar în zonă, precum şi semnalele poliţiştilor rutieri.

 

Sursa: Realitatea de Bucuresti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.