Gheorghe Hagi ar putea reveni în antrenorat. “Regele” ar fi dorit ca tehnician la o echipă care a evoluat în grupele Europa League.

Patronul Viitorului a declarat în mai multe rânduri că-şi doreşte să preia un club puternic, care să-i ofere un proiect bun și să aibă obiective îndrăznețe.

O variantă ar putea fi Celtic Glasgow, marea rivală lui Rangers, club pentru care joacă fiul său, Ianis Hag, potrivit Playsport.ro.

Negocierile ar fi fost demarate încă din ultimele zile ale anului 2020. Potrivit sursei citate, plecarea lui Gică Hagi în Scoţia nu este întâmplătoare.

Presa britanică a scris în repetate rânduri că Neil Lennon este aproape de plecarea de la echipă. Celtic a fost eliminată din Europa League și se află la 19 puncte de Rangers, dar are și trei meciuri mai puțin disputate. Un alt antrenor român despre care s-a scris că ar fi în tratative cu Celtic este Dan Petrescu.

Hagi ar mai fi primit propuneri de a antrena în Turcia şi Spania.

De-a lungul carierei, Gică Hagi le-a antrenat pe: Bursaspor, Galatasaray, Poli Timişoara, FCSB, Viitorul şi naţionala României.

Sursa: realitateasportiva.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.