Serialul fenomen NOS4A2 reîncepe, în al doilea sezon, cu scene și mai înfricoșătoare. Zachary Quinto, celebrul actor care îi dă viață nemuritorului vampir Nosferatu, a petrecut patru ore la machiaj pentru a îmbătrâni 200 de ani.

Luni, 4 decembrie, la ora 22.00, se va difuza primul episod din seria de 10 a sezonului 2 din NOS4A2, pe AMC. Vampirul Charlie Manx, un personaj supranatural care răpește copii și care îi ascunde într-un loc fermecat numit „țara Crăciunului”, revine mult mai fiorios și cu jocuri psihologice intense.

Despre acest sezon secund al NOS4A2 se spune că va fi ultimul – deoarece AMC a dorit să se urmeze cu strictețe povestea romanului care poartă același nume, scris de Joe Hill, fiul celebrului romancier Stephen King.

Puterea ei supranaturală îl va învinge?

Serialul NOS4A2 are în centrul acțiunii pe Vic McQueen (Ashleigh Cummings), o tânără înzestrată, care descoperă că are abilitatea supranaturală de a găsi lucrurile pierdute. Această abilitate a sa o aduce în calea lui Charlie Manx (Quinto), un nemuritor seducător. El se hrănește cu sufletele copiilor, apoi depozitează ce mai rămâne din ele în Christmas Land – un tărâm înghețat, ciudat, al imaginației lui Manx, unde în fiecare zi este Crăciunul, iar nefericirea este interzisă prin lege. Vic se luptă să-l învingă pe Manx și să salveze victimele, fără a-și pierde mintea sau să-i cadă chiar ea victimă.   

Singura slăbiciune a vampirului NOS4A2 este Vic McQueen
Vic McQueen (NOS4A2)

Povestea NOS4A2 devine și mai captivantă. Noua serie începe cu Vic McQueen, tânara care luptă ca să salveze victimele lui Manx, la opt ani distanță de la ultimul contact pe care l-a avut fiorosul Nosferatu. Ea nu mai este o tânără adolescentă, ci acum și-a întemeiat o familie și a devenit mamă.

Salt în timp

Într-un interviu acordat EVZ.ro, Zachary Quinto a vorbit despre rolul său și complexistatea personajului pe care îl interpretează: „Sezonul doi e mult mai personal, se axează mai mult pe Vic, pentru că ea l-a ținut captiv opt ani. Totul se învârte în jurul ei și al familiei ei, a copilului. Psihologia e mult mai accentuată, situațiile ating corzi personale.”, a spus Quinto.

Charlie NOS4A2 Manx (Zachary Quinto) suferă transformări dramatice cu ajutorul machiajului
NOS4A2

Despre transformările sale uluitoare, în care vampirul NOS4R2 trece de la tinerețe la bătrânețe și invers, celebrul actor a spus că a petrecut și patru ore legate în cabina de machiaj. Charlie Manx, atunci când nu se hrănește cu energia victimelor sale, îmbătrânește câteva sute de ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.