Un fals psiholog a fost descoperit de autorități. Femeia a fost angajată timp de 20 de ani la un spital din Târgoviște pe baza unei diplome falsificate. Este vorba despre fosta soție a șefului IPJ Dâmboviţa. Ea este și cea care ar fi impus parola de intrare în Târgoviște în timpul mitingului lui Liviu Dragnea din anul 2019. Aceasta urmează să fie dusă în fața anchetatorilor. Femeia este banuita de inselaciune si exercitare fara drept a unei profesii sau activitati, relatează Realitatea PLUS.

Femeia este banuita ca ar fi depus la dosarul de angajare al unui spital din Targoviste o diploma de liceenta falsa, care atesta faptul ca aceasta ar fi absolvit o institutie superioara de invatamant, document in baza caruia si-ar fi exercitat profesia de psiholog, in perioada 1999-2019. 

Femeia a depus si un atestat de libera practica falsificat, care i-ar fi permisa sa faca parte din comsiile de expertiza medico-legala psihiatrica constituite la nivelul unitatii angajatoare.

In baza acestui atestat, falsul psiholog ar fi evaluat cognitiv și neuropsihic pacientii unitatii spitalicesti, personalitatea si mecanismele de adaptare ale acestora, gradul de discernamant, ar fi acordat asistenta de specialitate si ar fi completat 1.381 de fise de observatie/evaluare, totul in perioada 2016-2018.

Prin exercitarea in mod ilegal a profesiei de psiholog ar fi produs un prejudiciu institutiei angajatoare de 367.990 de lei, reprezentand contravaloarea veniturilor salariale incasate in perioada 2011-2019.

Femeia are 46 de ani si ar fi fost exmatriculata de la universitatea a carei diploma a falsificat-o.

Potrivit unor surse Realitatea PLUS, ar fi vorba despre fosta sotie a sefului IPJ Dimbovita.

Aceasta urmeaza sa ajunga in fata anchetatorilor pentru a dispune masurile legale in cazul sau.

Sursa: Realitatea de Bucuresti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.