Prim-vicepreședintele PNL Raluca Turcan evită să răspundă dacă Ludovic Orban ar trebui să plece de la conducerea PNL, așa cum cer Rareș Bogdan și Robert Sighiartău, și spune că ar vrea să fie conștientizate toate problemele din partid și discutate în interiorul PNL, nu în spațiul public. „Tot ce înseamnă reformarea PNL, care are nevoie de împrospătare, trebuie să discutăm în interiorul partidului, pentru că este un semn de eleganță”, a afirmat Turcan.
 
Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a susținut o declarație de presă luni, la sediul ministerului, unde a fost întrebată și despre conflictul din PNL.
  • „Ca membru PNL, îmi doresc să conștientizâm toate problemele din PNL și să le spunem în interiorul partidului, pentru că mi-ar părea rău ca până la congres să purtam mai multe discuții în spațiul public și mai putin în interior și să ne fie greu apoi să ne revenim”, a afirmat Raluca Turcan.
Întrebată dacă Ludovic Orban ar trebui să plece de la conducerea PNL, așa cum cer Rareș Bogdan și Robert Sighiartău, Turcan a răspuns: „Vă rog să acceptați ca tot ce înseamnă reformarea PNL, care are nevoie de împrospătare, trebuie să discutăm în interiorul partidului, pentru că este un semn de eleganță (…) Acest subiect trebuie discutat în interiorul partidului, la modul aplicat”.
 
Chestionată, de asemenea, dacă consideră că acest scandal face bine guvernării, Turcan a spus că nu este vorba despre un scandal, ci despre „voci din PNL care au opinii diferite față de vocea președintelui PNL”.

Sursa: Realitatea Din PNL

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.