Un tânăr de 19 ani a murit după ce a fost înjunghiat, marți după-amiază, într-o sală de fitness din Capitală, relatează Realitatea Plus. Agresorul, un tânăr de 20 de ani, a fost reținut.

Din primele informații, agresiunea s-a produs în urma unui scandal.

Victima și un alt tânăr, de 20 de ani, s-au luat la ceartă într-o sală de fitness din cartierul Vitan. În urma conflictului, agresorul l-a înjunghiat în spate pe tânărul de 19 ani. 

La sala de fitness au ajuns o ambulanță și un echipaj de poliție. Tânărul de 20 de ani, considerat principalul suspect, a fost identificat și reținut după audieri. 

La faţa locului s-au deplasat poliţişti de la Secţia 11, care au depistat în zonă un bărbat pe care l-au condus la sediu, a informat Biroul de presă al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti. În pofida eforturilor medicale, tânărul a decedat, mai arată sursa citată. 

Trupul neînsufleţit al tânărului a fost transportat la INML pentru efectuarea necropsiei. 

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor.

Potrivit Realitatea Plus, conflictul cu final tragic a izbucnit pe fondul unei animozități mai vechi între cei doi, care se întâlneau și se certau frecvent la sala de forță.  

Sursa: Realitatea de Bucuresti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.