Acasă Actual Trafic aglomerat pe DN1 Ploiești – Brașov. Coloane de mașini la Comarnic,...

Trafic aglomerat pe DN1 Ploiești – Brașov. Coloane de mașini la Comarnic, Bușteni și Azuga

Valorile de trafic au început, sâmbătă, să se intensifice pe sensul către munte al DN 1 Ploiești – Brașov, circulându-se în coloană pe raza localității Comarnic, județul Prahova, precum și în stațiunile montane Bușteni și Azuga.

Ultimul weekend înainte de începerea școlilor se dovedește a fi aglomerat pe Valea Prahovei.

Centrul Infotrafic a anunțat că valorile de trafic s-au aglomerat pe Valea Prahovei. La Comarnic, dar și pe raza stațiunilor Bușteni și Azuga s-au format coloane de mașini.

„Recomandăm conducătorilor auto să adapteze viteza la condițiile de trafic și de drum, să respecte indicațiile polițiștilor și să mărească distanța între vehicule pentru a putea opri în condiții de siguranță, dacă situația o impune”, a anunțat Centrul Infotrafic, care recomandă ca pentru evitarea aglomerației, călătoriile trebuie planificate din timp, luând în considerare folosirea unor rute alternative, care pot fi mai puțin tranzitate”.

Astfel, Centrul Infotrafic a precizat că pentru DN 1 București – Ploiești – Brașov, pot fi folosite ca alternative, pentru deplasarea autoturismelor, următoarele artere rutiere:

– Autostrada A3 – DN 1A Ploiești – Cheia – Brașov;

– Autostrada A1 – București – Pitești – DN 73 – Câmpulung – Râșnov;

– București – DN 7 – DN 71 – Târgoviște – DN 72A Câmpulung – DN 73 – Râșnov;

– București – DN 7 – DN 71 Târgoviște – Sinaia.

 

Sursa: Realitatea de Prahova

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.