Copilul de 13 ani pe care un bărbat l-a trântit de pământ într-un părculeţ din Hunedoara este în stare gravă, conform investigaţiilor efectuate de medicii de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva.

 „Copilul are o fractură la osul occipital. Este un traumatism cranian grav, de luat în seamă, cu pierdere de conştienţă şi cu amnezie retrogradă”, a declarat luni, pentru Agerpres, directorul medical al SJU Deva.

Imagine

Agresorul copilului, un bărbat de 29 de ani, care-i este și unchi, se află în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara, iar luni va ajunge în faţa magistraţilor cu propunere de arestare.

Violență extremă – Doi copii bătuți și dați cu capul de pământ, într-un parc din Hunedoara

Poliţiştii care au cercetat cazul au stabilit că incidentul a avut loc după ce copilul agresat şi fiul agresorului, în vârstă de 7 ani, s-au certat. La scurt timp, bărbatul s-a dus în locul unde se afla băiatul mai mare, l-a ridicat şi apoi l-a trântit de pământ.

În cauză, anchetatorii au întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de loviri sau alte violenţe, violenţă în familie, precum şi tulburarea liniştii şi ordinii publice, deoarece fapta a fost comisă într-un loc public.

Pe de altă parte, fiul agresorului, care a fost şi el lovit de tatăl său, va fi audiat ca victimă a violenţei în familie, în prezenţa reprezentanţilor Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Hunedoara, potrivit Agerpres.

Sursa: Realitatea de Bucuresti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.