Inginerul care  a dezvăluit angajarea unei foste chelnerițe la Apele Române Prut nu mai lucrează în instituție. Și femeia a demisionat, imediat după ce scandalul a explodat în presă. În schimb, șeful instituție, cel care a impus angajarea femeii și care a ajuns pe post pe filieră politică a rămas în continuare în funcție, potrivit realitatea.net

Anunțul privind demisia tinerei care a apărut în reportajul Recorder a fost făcut chiar de jurnaliști, într-o postare pe facebook. Tot ei au aunțat și înlăturarea inginerului care a dat totul în vileag.
 
„Gabi Musteață, inginerul care s-a opus angajărilor politice și a avut curaj să vorbească despre acest flagel, a plecat din instituție după ce postul i-a fost desființat. Ieri a fost ultima lui zi de muncă, fiind somat să predea cheia de la birou și laptopul de serviciu „cel târziu până în ora 15.30”.
 
Inginerul a contestat în instanță desființarea subită a postului pe care îl ocupa, au mai scris cei de la Recorder.
 
Singurul care a rămas în funcție este chiar cel care a provocat întregul scandal,Petru Avram, directorul Administrației Bazinale de Apă Prut-Bârlad și vicepreședinte al PNL Iași.
 
„Acesta ar fi decis, în numele instituției, angajarea celor mai buni avocați din Iași specializați în litigii de muncă, pentru a-l împiedica pe Gabi Musteață să câștige în instanță și să revină la Apele Române. Avocații vor fi plătiți din bani publici, deși instituția are angajați juriști” a mai anunțat Recorder.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.