Cele două persoane decedate în urma cumplitului accident petrecut luni seară, pe DN 73, între Râșnov și Tohanu Nou sunt politicianul Samuel Calotă din Teleorman, și soția sa.

Autoturismul în care se aflau cei doi ar fi lovit un cap de pod, apoi s-a răsturnat.

ISU Brașov a intervenit cu o autospecială de stins incendii cu apă și spumă cu modul de descarcerare, o autospecială de descarcerare și trei echipaje SMURD, dintre care un  echipaj este de terapie intensivă cu medic.

Din nefericire, paramedicii nu au reușit să resusciteze cele două victime.

„La data de 08 februarie 2021, în jurul orei 22.00, pe DN 73, la km 116 + 100 m (între localitățile Bran și Râșnov), a avut loc un accident rutier, în care a fost implicat un autovehicul, al cărui conducător a părăsit partea carosabilă, răsturnându-se pe plafon.

În urma producerii accidentului rutier au rezultat două victime. Cadrele medicale sosite la fața locului au declarat decesul celor două victime. Cadavrele au fost preluate și transportate la Serviciul Județean de Medicină Legală Brașov în vederea efectuării autopsiei și stabilirii cauzei reale a decesului.

În cauză, s-a întocmit dosar penal, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor”, a informat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Brașov, agent principal Nadia Olaru.

 

Samuel Calotă a candidat în decembrie, la Camera Deputaţilor din partea partidului Pro România, în judeţul Teleorman, el fiind președintele filialei județene a formațiunii.


Sursa: Realitatea de Brasov

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.