Imagini desprinse din filme au fost postate pe rețelele de socializare la începutul acestei săptămâni. O adolescentă este umilită și bătută de o alta în scandările audienței. Totul s-a întâmplat vineri seara în Parcul Municipal din Roman.

„Eşti gata de primul meci, Diana?”, este replica cu care începe filmarea, semn că toată lumea prezentă stia ce urmează să se întâmple. Apoi în imagini se observă cu victima este lovită cu pumnii și picioarele de bătăușă, în vreme ce ” spectatorii” dau indicații. La sfârșitul filmării victima este agresată de mai multe persoane și trântită la pământ.

Poliția Neamț a deschis un dosar penal:

„În urma apariției în spațiul on-line a unor imagini privind o agresiune între două minore, ce ar fi avut loc într-un parc din municipiul Roman, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman s-au sesizat din oficiu și au demarat cercetări în vederea stabilirii, cu exactitate, a situației de fapt.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe, cercetările fiind continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman.”

Sursa: Realitatea de Neamt

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.