Sute de oameni nu au apă caldă și căldură. Oamenii îngheață de frig în case pentru că în Capitală sunt avarii după ce au fost puse în funcțiune la turație maximă toate centralele, în contextul în care temperaturile au scăzut drastic, relatează Realitatea PLUS. 

În prezent, sunt afectate sectoarele 3 și 5 din Capitală, acolo unde oamenii primesc căldură sub parametrii normali. Vorbim de o temperatură mult mai scazută decât ar fi normal în această perioadă, fapt ce face ca în casele lor să fie frig.

Deși, de această dată, nu vorbim despre avarii, sunt însă oameni care nu au căldura în case, și asta deoarece agentul termic este livrat ca și măsură de precauție la o temperatură mai mică pentru a nu crăpa țevile.

Oamenii sunt, astfel, nevoiți să folosească mijloace alternative pentru a se înăclzi. Vorbim de aeroterme și calorifere electrice.

Situația este cu atât mai dramatică, cu cât în zilele următoare temperaturile vor fi scăzute în continuare, astfel încât oamenii vor fi nevoiți să stea tot în frig. 

Sursa: Realitatea de Bucuresti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.