Șase cazuri de coronavirus la echipa de handbal feminin CSM București. Echipa a anunțat cazurile de coronavirus înainte de marele derby al campionatului, cu SCM Rm. Vâlcea, programat joi, la Sf. Gheorghe.

„Clubul Sportiv Municipal București dorește să informeze faptul că în urma unei sesiuni de teste RT-PCR efectuată luni, 15 februarie 2021, la care a participat echipa feminină de handbal a clubului nostru, șase persoane (cinci jucătoare și un membru al staff-ului tehnic) au primit rezultate pozitive. Testele au fost efectuate în perspectiva deplasării echipei de handbal la Sfântu Gheorghe, acolo unde joi, 18 februarie, este programată confruntarea cu SCM Râmnicu Vâlcea din Liga Florilor MOL.
Menționăm faptul că jucătoarele echipei noastre, ca și cei din staff-ul tehnic, nu s-au întâlnit în ultimele zile, de la revenirea duminică, 14 februarie, de la Metz, acolo unde CSM București a disputat ultimul meci din faza grupelor DELO EHF Champions League.

Testele celorlalte persoane din lotul echipei feminine de handbal a Clubului Sportiv Municipal București au fost negative” a anunțat echipa într-un comunicat de presă emis de CSM București.

Antrenorul Adrian Vasile, dar și cele cinci jucătoare, au avut simptome de coronavirus și au intrat în izolare. Este vorba de portarii Denisa Dedu și Raluca Săndulache, dar și de jucătoarele de câmp Andrea Klikovac, Bianca Bazaliu și junioara Ștefania Stoica.

Sursa: Realitatea de Bucuresti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.