Incident șocant, la Școala Sfânta Vineri, din Ploiești. Un copil de 10 ani, elev de clasa a II-a, a leșinat, marți, în timpul cursurilor. După aplicarea manevrelor de resuscitare de către echipajul medical ajuns la fața locului, copilul a fost transportat la spital unde, însă, a decedat. 

„La data de 16 februarie a.c., în jurul orei 11:00, polițiștii Secției de Poliție nr.1 Ploiești au fost sesizați cu privire la faptul că, la o unitate de învățământ din Ploiești, un elev de clasa a II-a, un băiat în vârstă de 10 ani, ar fi leșinat în timpul cursurilor. A fost solicitat un echipaj al ambulanței, fiind efectuate manevre de resuscitare. Băiatul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. La fața locului s-a deplasat și o echipă operativă din cadrul IPJ Prahova pentru efectuarea cercetării la fața locului. Din nefericire, copilul a decedat la spital”, informează IPJ Prahova, potrivit realitatea.net

Managerul Spitalului de Pediatrie Ploieşti, Dan Sâmpălean, a declarat, pentru AGERPRES, că minorul a fost supus manevrelor de resuscitare timp de circa 40 de minute după ce a ajuns la unitatea medicală, însă el nu a răspuns intervenţiei medicilor.

Băieţelul, elev în clasa a II-a la Şcoala „Sfânta Vineri” din Ploieşti, avea istoric medical, el fiind cunoscut cu afecţiuni cardiace.

Poliția a deschis o anchetă. 

Sursa: Realitatea de Prahova

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.