„Nu credeam că în anul 2021 voi vedea asemenea imagini dezolante, și cred că e puțin spus, într-un cămin de bătrâni din judetul Arad.Se pare că noi nu avem cămine de bătrâni, ci mai degrabă pensiuni terminale pentru vârstnicii care nu au nici un ajutor”,  așa își începe postarea pe Facebook senatorul PSD Eusebiu Pistru. El afirmă că lucrurile în căminul de bărtâni din localitatea Căprioara, comuna Săvârșin sunt îngrozitoare.

„Fără îngrijire medicală de specialitate şi fără condiţii minime de igienă, cu un dispreț și o atitudine de indiferență din partea celor care il administrează, acest centru de vrâstnici scurtează viața celor care sunt cazați aici”. mai notează el, însoținu-și afirmațiile cu imagini din respectivul loc.

Vezi imagini din azilul în cauză aici (1) Facebook

Pe de altă parte, autoritățile locale, prin vocea primarului comunei Săvârșin, neagă că ar fi știut despre condițiile din azil și spun că cei de la asistența socială care verificau locul nu au observat lucruri care să-i pună pe gânduri. Direcția de Sănătate Publică Arad a trimis o echipă de control la fața locului, dar căminul era în plin proces de igienizare.

Sursa: Realitatea de Arad

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.