Un accident cumplit s-a produs, vineri, pe pârtia Valea Soarelui din Sinaia. O fetiță de 6 ani a fost grav rănită după ce a căzut din telescaun, de la o înălțime de aproximativ patru metri, potrivit Realitatea Plus. 

Minora a fost preluată de la Cota 1400 de un elicopter SMURD pentru a fi dusă la spital, unde va fi suspusă unor investigații medicale suplimentare. Medicii ajunși la fața locului au stabilit că nu există semne de pericol, a transmis Primăria.

Fetița a căzut din telescaun de la aproximativ patru metri, în zona Valea Soarelui.

În momentul producerii accidentului, fetița se afla în telescaun alături de mai multe persoane adulte. Reprezentanții Primăriei au precizat se afla era în timpul antrenamentului de schi cu lotul Clubului Carpaţi Sinaia.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă în cazul fetiţei care a căzut, vineri, din telescaun pe domeniul schiabil din Sinaia. Potrivit medicilor, copilul este în stare stabilă. Cercetările fiind efectuate pentru vătămare corporală din culpă, au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Prahova.

 

Sursa: Realitatea de Bucuresti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.