Municipiul Petroşani va intră, de astăzi, în scenariul roşu, după ce rata de infectare cu SARS-CoV-2 a depășit pragul de 3 cazuri la o mie de locuitori.

Autoritățile locale anunță că școlile din Petroșani rămân deschise până vineri când va fi luată o decizie în funcție de numărul de infectări.

“La Petroşani şcolile rămân deschise până vineri şi mergem pe acelaşi scenariu de vinerea trecută, când eram sub 3 la mie. Dacă incidenţa cazurilor nu scade sub 3 la mie, vineri vom primi hotărârea care stabileşte noi măsuri pentru unităţile de învăţământ”, a precizat primarul din Petroşani, Tiberiu Iacob Ridzi.

Potrivit Primăriei Petroşani, de miercuri sunt interzise organizarea şi desfăşurarea activităţii cinematografelor, a spectacolelor şi concertelor.

Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă a mai decis că unităţile de alimentaţie publică îşi vor suspenda, pentru moment, activitatea în interiorul clădirilor.

Drept urmare, au fost reluate acţiunile de dezinfectare a scărilor de bloc, iar recipientele pentru dezinfectanţi montate în scările blocurilor vor fi umplute din nou.

De asemenea, este reluată acţiunea de dezinfectare a spaţiilor publice şi a instituţiilor din subordinea primăriei.

Sursa: Realitatea de Hunedoara

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.