Scene terifiante în Capitală. Un tânăr în vărstă de 22 de ani a murit după ce s-a aruncat de pe o clădire din Sectorul 2. Tânărul a amenințat timp de peste două ore că va recurge la acest teribil gest, negociatorii sosiți la fața locului, dar nici iubita un prieten și psihologul care îl avea sub observație nereușind să îl gonvingă să recurgă la teribilul gest. Acesta a fost urcat de urgență într-o ambulanță aflată la fața locului, unde i-a fost acordat primul ajutor, fiind resuscitat timp de minute în șir. Din păcate, tânărul a pierdut însă lupta cu viața, medicii fiind nevoiți să constate decesul. 

Din primele informații, se pare că bărbatul s-ar fi aflat pe această clădire de mai bine de două ore. Acesta nu a revendicat nimic în tot acest timp.

La fața locului a fost mobilizat un număr impresionat de forțe. Vorbim despre poliție, o ambulanță cu autoscară și nu mai puțin de 3 negociatori, care au încearcat să îl convingă să nu recurgă la acest teribil gest. La un moment dat, la locul incidentului a fost adusă fi iubita acestuia, un prieten, dar și medicul psiholog care îl avea sub observație. 

Tânărul a refuzat însă să discute cu negociatorii.

În continuare, nu se cunosc motivele care l-au determinat să facă asta.

Imagine

Sursa: Realitatea de Bucuresti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.