Curtea de Apel București a decis să respingă cererea DNA de a o plasa pe Elena Udrea sub control judiciar pentru a nu părăsi țara. Judecătorul a fost același care a dat soluția de condamnare la 8 ani de închisoare cu executare.

„Nu m-am așteptat. Sunt aproape la fel de șocată ca la decizia de marți”, a spus Elena Udrea, la Realitatea PLUS.

„În mod cert cererea a fost bine pusă la punct. Răspunsul meu la niște întrebări era motivul pentru care DNA solicita punerea mea sub control judiciar.

În momentul în care mi-am spus punctul de vedere la televiziuni toată lumea m-a întrebat dacă e adevărat că vreau să plec, iar DNA pe asta și-a întemeiat cererea. Deci, e clar că a fost un plan bine pus la punct”, a mai spus Elena Udrea.

Întrebată dacă a vorbit cu Traian Băsescu după condamnare, fostul ministru a declarat: „Am vorbit foarte pe scurt cu domnul președinte. Și-a exprimat regretul și a spus că a fost o nedreptate. Nu aș spune de complezență, sunt convinsă că în mod sincer și-a exprimat regretul”.

Cererea de schimbare a judecătorului în cazul Elenei Udrea, RESPINSĂ – Controlul judiciar va fi stabilit de judecătoarea care a condamnat-o la 8 ani

Curtea de Apel București a condamnat-o, pe 2 martie, pe Elena Udrea la 8 ani de închisoare cu executare în dosarul în care a fost judecată alături de fiica fostului președinte al României, Traian Băsescu, Ioana, și fostul șef al CJ Tulcea, actualul vicepreședinte, Victor Tarhon privind modalitatea de finanțare a campaniei prezidențiale din 2009. Sentința nu este definitivă.

Sursa: Realitatea din Justitie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.