C. Grecu: Oamenii legii au stat în dubă în fața imobilului unde trebuia să ajungă de la început

C. Grecu: Fiica este traumatizată de pierderea tatălui său. Nu merita să treacă prin așa ceva

„Am auzit urletele, ca doar așa le pot numi, urletele acestor indivizi, oameni nu sunt, indivizi pur și simplu, și am reușit să ies din casă deci nu au mai apucat să îmi spargă și ușa casei. Am reușit să ies bineînțeles cu mâinile sus, așa cum mi-au cerut ei și cu arma îndreptată către pieptul meu. În spatele meu era fiica mea  minoră. Câinele nostru încerca să ne protejeze. (…) Am câini de talie mare. Acești indivizi care nu știu cât de suficient sunt pregătiți și cum sunt selectați pentru a face parte din aceste trupe speciale, care ar trebui să ne protejeze pe noi cei nevinovați și să îi oprească pe cei care comit fărădelegi, nu știu cum sunt pregătiți căci totuși câinele meu le-a ținut piept. Ei au fost în număr destul de mare”, a declarat Cecilia Grecu, femeia terorizată de mascați, la „Legile Puterii”.

„Nu m-au legitimat, nu s-au legitimat nici ei, nu mi-au prezentat niciun mandat. (…) Și după  cum bine cred că observă o țară întreagă pe filmările realizate de fiica mea, am reușit tot eu să-l determin pe unul dintre cei în acțiune, că au acționat în forță asupra familiei mele și asupra mea, implicit, am reușit eu să îl determin să vorbească, să își spună numele și ce caută peste noi dimineața în jurul orei 5:30. Practic cu forța i-am smuls numele din gură”, a precizat femeia din Clinceni.

„Au ajuns până la urmă la adresa corectă și vă pot dovedi acest lucru, deoarece eu și fiica mea i-am urmărit până la capăt, i-am filmat la adresa corectă. Am vrut să vedem dacă intră tot în forță, pentru că atât timp cât pe noi ne-au terorizat și au pătruns cu forța peste noi, am vrut să vedem. (…) Nu au plecat cu nimeni de acolo și avem filmări realizate tot de fiica mea în care se vede clar cum oamenii legii nu mai ies din dubă, stau în fața porții imobilului în care ar fi trebuit să ajungă de la bun început și în care se presupunea că sunt infractorii. (…) Mă voi ține de ei. Mă voi ține și îi voi urmări. Voi face tot ceea ce este legal pentru ca nimeni din țara mea și din țara copiilor noștri să nu mai pățească așa ceva. Fiica noastră minoră este traumatizată de pierderea tatălui său, de pierderea soțului meu și nu cred că merită copiii noștri să treacă prin așa ceva”, a concluzionat Cecilia Grecu.

Declarațiile vin în contextul în care mascații au descins din greșeală în casa Ceciliei Grecu din comuna Clinceni, județul Ilfov, miercuri dimineață, iar cazul a ajuns în spațiul public după ce imaginile au fost postate pe Facebook. Cecilia Grecu a anunțat că va depune plângere împotriva celor care au participat la descindere.

Sursa: Realitatea de Bucuresti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.