Ștefania Costache, una dintre femeile care acuză un medic stomatolog din Capitală de viol, a vorbit luni, în exclusivitate la Realitatea Plus, despre șocul prin care a trecut după ce a fost drogată de acesta.

Femeia a declarat că, deși pe numele medicului au fost depuse plângeri în urmă cu mai mulți ani, s-a considerat că nu sunt probe suficiente. 

”Pe mine m-au contactat șapte femei, dar, pentru că presa a relatat știrea, sunt redacții care au luat legătura și cu alte victime. 
Eu nu am nicio amintire despre ce s-a întamplat din momentul când m-am dat jos de pe scaunul stomatologului, aproape 10 ore. 
Colegele de apartament mi-au spus că au chemat salvarea. 

Una dintre victime m-a sunat prin videocall și m-a întrebat dacă numele doctorului este X. Când am confirmat, a început să plângă și să tremure spunând că a crezut că a visat. Una dintre domnișoare avea 19 ani când a luat contact cu doctorul și spunea că ținea telefonul în mână când o pipăia, dar că nu putea face nimic. Aceasta a și depus plângere, cu șase luni înaintea mea. S-a început o anchetă, s-au luat camerele video din scara lui unde s-a văzut că ducea tinere acasă, dar anchetatorii au considerat că nu sunt probe suficiente”, a povestit femeia. 

Scandalul medicului stomatolog acuzat de viol ia AMPLOARE: Numărul victimelor ar fi ajuns la 10

Ștefania Costache a subliniat că, din câte știe, prima femeie a fost agresată în 2012. De atunci, medicul a continuat să își exercite profesia și să agreseze și alte paciente. 

”Cea mai veche victimă este din 2012, iar cea mai recentă, de acum două săptămâni. 

Nu cred că poate fi cineva mulțumit atât timp cât cei din presă au fost vineri la dânsul la cabinet, iar el profesa fără nicio problemă, având o pacientă pe scaun. 

Am creat un grup, împreună cu domnișoarele. Cele care au luat legătura cu mine își doresc să depună plângere. Trebuie să vedem cum se poate face asta, două dintre ele sunt din alt cabinet al doctorului, din altă zonă. 

În primul rând, ar trebui să nu se mai afle într-un cabinet, să nu aibă acces la substanțe și nici la femei. Dânsul nu are asistentă, nu avea nici acum opt ani, deci este o practică normală. 

Nu am apucat să discutăm despre daune. Două fete mi-au spus că ar dori să facă terapie. Majoritatea victimelor au crezut că a fost un efect al anesteziei și că probabill li s-a părut. Acum sunt în stare de șoc. Una dintre victime este mamă, are un copil de 13 ani, nu se poate pune problema că l-ar fi provocat cu nimic pe domnul doctor. Doar și-a făcut o radiografie și dânsul a preluat-o”, a mai spus fosta pacientă a medicului. 

Sursa: Realitatea de Bucuresti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.