Ninsoarea din ultimele ore a dat mari bătăi de cap prahovenilor și șoferilor care tranzitează județul. În doar câteva ore în Prahova s-au produs mai multe accidente rutiere atât pe drumurile naționale cât și în Ploiești și Băicoi.

Potrivit autorităților, traficul rutier se desfășoară cu dificultate pe DN 1, la Posada, după ce un TIR a rămas în pană. Se circulă alternativ, șoferii fiind dirijați de polițiștii rutieri.

Cu dificultate se circulă și pe DN 1A, la Cheia, unde două TIR-uri, dintre care unul încărcat cu butelii goale au intrat în coliziune. O persoană este rănită și primește îngrijiri medicale la fața locului.

Alte două accidente rutiere în care au fost implicate câte două autoturisme s-au produs în Ploiești pe strada Aviatorilor și în Băicoi. Momentan nu se cunosc alte informații.

Potrivit IPJ Prahova, un alt accident rutier s-a produs miercuri dimineață pe DJ 104P în localitatea Brazi, unde un pieton în vârstă de 24 de ani a fost acroșat de un autoturism în timp ce traversa strada. Victima a fost transportată la spital. La volanul autoturismului se afla o femeie în vârstă de 31 de ani. Testarea cu aparatul etilotest a indicat faptul că aceasta nu consumase băuturi alcoolice.

Un alt accident rutier s-a produs tot în această dimineață în apropierea orașului Plopeni, unde o șoferiță în vârstă de 63 de ani a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 21 de ani. 

Sursa: Realitatea de Prahova

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.