În ultimele 24 de ore a nins în aproape toată țara, însă vremea urmează să se schimbe radical. Din 15 martie vine primăvara în adevăratul sens al cuvântului, însă maximele nu vor fi unele care să depășească 14-15 grade.

 
„În următoarele ore ne așteaptă un cer degajat, ninsorile sunt în restrangere, doar în partea de sud a mai nins consistent în prima parte a nopții. În Capitală s-a depus strat de zăpadă până la 20 de cm. În zilele următoare valorile termice vor crește față de ziua precedentă, însă astăzi va fi deosebit de rece, iar noaptea care urmează va fi cea mai rece noapte din interval, cu temperaturi sub -10 grade.
 
În zilele următoare valorile termice în creștere, duminică ne așteptăm și la maxime de 14-15 grade. O variație destul de semnificativă de la o zi la altă. Precipitațiile nu vor mai fi sub formă de ninsoare. Vom avea parte de depunere de polei la primele ore ale dimineților.
 
Din datele pe care le avem, din estimări, se pare că după mijlocul lunii martie, după dată de 15 valorile termice se vor menține în apropierea celor normale pentru această perioada, cu maxime cuprinse între 2 și 10 grade”, a declarat la Realitatea PLUS Oana Păduraru, meteorologul de serviciu ANM.

Sursa: Realitatea de Bucuresti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.