CSA Steaua și FCSB 2 se vor întâlni sâmbătă, 13 martie, în derby-ul etapei a 11-a din Liga 3. Meciul reaprinde conflictul dintre Steaua și FCSB.

Sorin Ghionea (41 de ani), jucător al celor de la FCSB în perioadele  2002-2003 și 2004-2010, a vorbit despre conflictul dintre cele două tabere.

“Steaua e una singură. Păcat că s-a ajuns ca două mâini unite să se despartă, dintr-un pumn să se deschidă și să apară niște ramuri pentru că nu e normal. Singurul lucru pe care îl pot spune este că s-a ajuns în situația asta dintr-un singur criteriu. Mă refer la cel financiar. Din cauza acestui criteriu financiar a început acest război mediatic și nu numai.

Din cauza asta s-a ajuns la două lucruri, care dacă ar fost împreună ar fi fost mult, mult mai puternice decât sunt în prezent, a declarat Sorin Ghionea”, a declarat Sorin Ghionea, în exclusivitate, pentru Realitatea Sportivă.

Fostul fundaș nu exclude posibilitatea ca cele două echipe să fuzioneze.

„Niciodată să nu spui niciodată. Timpul, ca noaptea, e un sfetnic bun. Cei care suferă cel mai mult sunt milioanele de suporteri, care mulți dintre ei s-au împărțit. Unii cu mâna stângă, unii cu mâna dreaptă. Dar dacă ar avea două mâini, și stânga și dreapta ar fi mult mai puternice”, a declarat Sorin Ghionea, în exclusivitate, pentru Realitatea Sportivă.

Ghionea a câștigat două titluri de campion în Ghencea (2005 și 2006) și o Supercupă a României (2006). De asemenea, mai are în palmares o semifinală de Cupa UEFA și trei calificări în Liga Campionilor, unde a marcat un gol. A debutat în echipa națională în 2002, la amicalul România – Ucraina, 4-1, și a bifat 13 meciuri în total. El a mai jucat pentru Oțelul, Rostov, Poli Timișoara, ASA Târgu Mureș, Chiajna sau Viitorul. În prezent, Sorin Ghionea deține o școală de fotbal privată, alături de Petre Marin.

Citește și VIDEO | Spectacol în Europa League! Stanciu, gol fabulos, Ianis Hagi, assist, Lucescu pierde la Kiev, United – Milan, 1-1

Sursa: Realitatea de Bucuresti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.