Două case de avocatură obscure, una care are sediul într-un cabinet veterinar (!), alta care caută să adune bani la pușculiță din divorțuri, monetizând drame de familie, au fost angajate de interlopi care se erijează în conducători ai companiei ROMPREST și plătite cu bani grei din bugetul acesteia pentru a cumpăra influență și să mituiască judecători, procurori și funcționari ANAF. Suma pusă la bătaie este uriașă: nu mai puțin de 1.500.000 de euro au fost aruncați, astfel, pe Apa Sâmbetei!

Bani publici, risipiți pe onorarii aberante. Case de avocatură de mâna a doua, plătite regește pentru mușamalizarea unor infracțiuni deosebit de grave

Bani publici, risipiți pe onorarii aberante. Case de avocatură de mâna a doua, plătite regește pentru mușamalizarea unor infracțiuni deosebit de grave

Într-un comunicat de presă dat publicității pe SITE-UL romprest.ro, COMPANIA ROMPREST SERVICE S.A. anunță că „interlopul Răzvan Duca-Ghenoiu, care, deși demis, se erijează în continuare în director executiv al companiei noastre, caute să cumpere influență și să mituiască judectători, procurori și funcționari ANAF prin intermediul unei case de avocatură de apartament, Mușetescu și Asociații SPARL, care, în asociere cu Cabinetul de Avocatură Iancu Toader (care s-a remarcat în principal prin faptul că a fost avocat în divorțul doamnei Mihaela Rădulescu de domnul Elan Schwartzenberg), prin plata unor onorarii nejustificate care depășesc 1.500.000 EUR, drept <șpagă>”.

Aceleași persoane care se plângeau, în mod public, cu ceva timp în urmă, că ROMPREST nu are bani pentru plata serviciilor de salubrizare și amenințau cu suspendarea activității de salubrizare, încearcă acum să sustragă sume exorbitante din banii COMPANIEI ROMPREST SERVICE S.A. pentru realizarea unor acțiuni în interesul lor propriu, de defăimare a Primarului Sectorului 1 București, Clotilde Armand, a reprezentanților altei autorități, precum și a societății, reprezentanților săi legali și ai acționarilor acesteia, fiind cu atât mai grav faptul că unul dintre respectivii acționari este Statul Român, prin Compania Națională Aeroporturi București S.A, atrage atenția compania.

Pentru CORECTA informare, ROMPREST pune la dispoziția publicului documente doveditoare:

Imagine

Imagine

Imagine

Iancu Toader, avocat obscur specializat în… divorțuri. Biroul Mușetescu, găzduit de un… cabinet veterinar

Iancu Toader a fost avocatul care a reprezentat-o pe Mihaela Rădulescu în procesul de divorț de controversatul afacerist Elan Schwartzenberg. În plus, acesta s-a ocupat și de procesul pentru obținerea custodiei copilului cuplului Rădulescu-Schwartzenberg.  

„Eu nu comunic cu presa decât pe chestiunile strict profesionale, în baza cărora am un mandat. Dar, pentru că s-a făcut referire la… Bine, acum m-ați făcut să râd…”, a spus Iancu Toader.

Imagine

De altfel, Răzvan Duca-Ghenoiu, cel la care reprezentanții companiei fac referire că se folosește de o funcție în ROMPREST pentru a tocmi avocați este cunoscut ca fiind apropiat de Bogdan Adimi, fost director în cadrul firmei. Cei doi au apărut în presa centrală atunci când se lăudau că sunt apropiați de fostul șef operativ al SRI Florian Coldea și că sunt chiar rude cu Laura Codruța Kovesi.

„Adimi a început să ne spună că el este colaborator al DNA și că a lucrat cu SRI și cu DNA. Odată, Adimi și Razvan Duca ne-au arătat că au pe telefon numărul personal al lui Coldea și ne-au zis că pot să îl sune oricând să îi ceară ajutorul. În aceeași întâlnire, Adimi ne-a spus că lucrează cu o procuroare de la DNA Ploiești care i-a luat locul lui Portocală și că a făcut mai multe denunțuri și că el o să aresteze mai mulți oameni importanți în luna septembrie. (…) De mai multe ori, Adimi se lăuda că este nepotul lui Kovesi, că are relații la DNA și este foarte periculos. Se lăuda (…) că el este colaborator și poartă tot timpul fire pe el.”

SURSA: comisaruldeprahova.ro

Cei doi se foloseau de presupusa apropiere de serviciile secrete pentru a obține contracte bănoase cu statul.

Potrivit surselor Realitatea PLUS, Adimi și Duca, colegi de ilegalități, sunt prieteni și cu cunoscutul interlop Ghenosu.

Ghenosu a fost adus în țara noastră anul trecut din Londra, după ce a fugit înainte de o percheziție organizată de procurorii DIICOT la domiciliul său.

După un control intern la IPJ Dâmbovița s-a aflat că interlopul se întâlnise pe stradă cu un poliţist și a fugit prin spatele curții de sub nasul oamenilor legii. 

Ghenosu este cunoscut ca unul dintre cei mai violenți interlopi din România. El este acuzat de proxenetism, spălare de bani, trafic de persoane și constituire de grup infracțional organizat. 

A doua casă de avocatură de mâna a doua implicată în tentativă de fraudare și delapidare a companiei ROMPREST este Mușetescu și Asociații SPARL. Potrivit unor imagini de presă, aceasta are sediu într-un cabinet veterinar.

Imagine

ROMPREST, APEL DE URGENȚĂ către autoritățile statului pentru autosesizarea în legătură cu fapte de o gravitate extremă: fraudarea și delapidarea companiei 

În cadrul aceluiași comunicat pus la dispoziția opiniei publice și autorităților competente, compania ROMPREST trage un semnal de alarmă cu privire la încercarea disperată și concertată de mușamalizare a unor infracțiuni extrem de grave, fără precedent, ale unor interlopi care, prin tertipuri ce depășesc orice închipuire, căpușează banul public. 

„Solicităm pe această cale autorităților competente ale Statului să se autosesizeze de îndată cu privire la faptele sesizate de fraudare și delapidare a COMPANIEI ROMPREST SERVICE S.A. de către persoane care, în această perioadă, încearcă de asemenea să distrugă probe și să măsluiască înscrisuri și baze de date pentru a ascunde fapte de natură infracțională săvârșite în dauna companiei noastre, dar și a autorităților și cetățenilor din Sectorul 1 București”, mai precizează compania. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.