Polițiștii Secției de poliție rurală Merei au fost sesizați în noaptea de 18/19 martie a.c. cu privire la faptul că o femeie în vârstă de 47 de ani, din Pietroasele, ar fi plecat voluntar de la domiciliu, în jurul orei 15.00, și nu a mai revenit la locuință. Sesizarea a fost făcută de către fiul femeii, la 8 ore după plecarea mamei sale, în jurul orei 23.00, prin apel SNUAU 112.

Imediat după primirea sesizării, polițiștii au demarat verificările, fiind consemnate datele comunicate atât de fiul, cât și de concubinul femeii. 

În seara de 19 martie a.c.,în cadrul activităților de căutare și urmare demersurilor investigative, polițiștii Secției de poliție rurală Merei au stabilit că femeia ar fi plecat spre o zonă greu accesibilă, din localitatea Dara. 

Astfel, au fost mobilizati, pe lângă efectivul secției de poliție, luptători de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale, de la Investigații Criminale și jandarmi, în vederea acoperirii în timp cât mai scurt a zonei în care existau indicii că s-ar fi deplasat persoana. 

Astăzi, persoana a fost găsită decedată, în zona respectivă, fiind totodată descoperite la fața locului mai multe folii cu medicamente.

La o primă examinare nu au fost constatate semne vizibile ale unor acte de violență. Cadavrul a fost transportat la morga SML Buzău în vederea efectuării necropsiei. Cazul a fost preluat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a survenit decesul femeii.

Sursa: Realitatea de Buzau

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.