Simona Halep va lua parte la turneul de la Miami și va participa începând cu turul al doilea al întrecerii. Acolo, actualul loc trei mondial va da peste franțuzoiaca Caroline Garcia (locul 51 WTA), cea care a trecut de Mihaela Buzărnescu în primul tur. Partida dintre Halep și Garcia va avea loc astăzi, pe Court 1, și nu va începe mai devreme de ora 23:00, ora României.

Fostul lider mondial ar putea reveni pe locul 2 WTA, poziție pe care a pierdut-o după Australian Open. Pentru asta, românca trebuie să câștige turneul, iar japoneza Naomi Osaka, aflată acum pe 2, nu trebuie să treacă de turul 3. Halep are în acest moment 6.875 de puncte, la care se vor mai adăuga încă 1.000 dacă se impune la Miami, în timp ce Osaka are acum 7.780 de puncte.

Cea mai bună tenismenă din România va intra din turul doi la Miami și va o întâlni astfel pe Caroline Garcia. În cazul unui succes, în următoarea fază a competiției Simona Halep ar putea da peste câștigătoarea duelului dintre Cori Gauff (36 WTA) – Anastasija Sevastova (57 WTA), urmând ca în optimi să o poată întâlni pe Iga Swiatek (16 WTA).

În faza sferturilor, pe traseul Simonei pot apărea Elina Svitolina (5 WTA) sau Petra Kvitova (10 WTA), pentru ca în semifinale să existe posibilitatea unei confruntări cu Ashleigh Barty (1 WTA). În finală, Halep va întâlni o jucătoare din partea de jos a tabloului, acolo unde concurează Naomi Osaka (2 WTA), Karolina Pliskova (6 WTA), Bianca Andreescu (9 WTA) sau Sofia Kenin (4 WTA).

Citește și La ce turneu va merge Simona Halep, după participarea la Miami Open! Ce alte nume importante din tenis i se alătură

Sursa: Realitatea de Diaspora

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.